Finsnickeri Vänersborg

3B Bygg & Snickeri AB – finsnickeri Vänersborg

Speciallösningar inom
bygg & snickeri

Välkommen till 3D Bygg & Snickeri AB! Söker du ett finsnickeri i Vänersborg? Vi är ett bygg- och snickeriföretag med inställningen att ingenting är omöjligt. Tack vare lång erfarenhet och bred kompetens utför vi det mesta inom byggbranschen, allt från mindre snickeriarbeten till större renoveringar. Vårt företag har en unik fördel i att ha en egen snickerifabrik. Därigenom kan vi tillverka speciallösningar helt utifrån kundens önskemål.

Tveka inte på att kontakta oss – låt oss hjälpa dig med ditt nästa byggprojekt! Läs mer om oss här.

Finsnickeri Vänersborg

Vilka vi är

3D Bygg & Snickeri AB är ett byggföretag som är aktiva i Trestadsområdet. Vår snickerifabrik ligger i Grunnebo. Inom företaget finns en mångårig erfarenhet, vi har arbetat inom bygg även innan företagets start.

Finsnickeri Vänersborg

Vad vi gör

Våra tjänster inkluderar det mesta inom bygg och renovering. Vi har kapacitet att bygga nytt, renovera och bygga inredning. Vi arbetar både invändigt och utvändigt med diverse projekt. Arbetet sker givetvis utifrån dina önskemål och behov.

VÅRA TJÄNSTER

Renovering

Låt oss hjälpa till att förvandla ditt utrymme till det bättre. Vi har tidigare renoverat kök, personalutymmen, badrum och mycket mer. Med vår hjälp kommer din renovering genomföras smidigt och effektivt med ett snyggt och hållbart resultat.

Uterum & altaner

Önskar du skapa en mysig och hemtrevlig utemiljö kan du ta vår hjälp med att bygga en altan eller ett uterum. Bygg din uteplats i anslutning till ditt hus eller helt fristående, vi ser till att anpassa arbetet utefter dina önskemål.

Finsnickeri Vänersborg

Med precision och skicklighet skapar vi skräddarsydda snickerilösningar som förhöjer skönheten och funktionaliteten i ditt hem eller företag. Lita på vårt erfarna team för att leverera hantverk av högsta kvalitet och specialdesignade detaljer som gör skillnad.

Vårt team

Peter

Magnus

Kalle

Christoffer

3B Bygg & Snickeri AB

NOLHAGEGATAN 21, 461 58 Trollhättan
070-586 51 16
Finsnickeri Vänersborg